Despre

Eleganta se construieste din detalii!

Atunci când este vorba de nunta ta, fiecare detaliu contează pentru noi, pentru că e important să te bucuri aşa cum trebuie de această zi.

Ce este gheața carbonică?

Gheața carbonică sau gheața uscată este o formă solidă a dioxidului de carbon și are o temperatură de -78,5 grade Celsius.

Gheaţa carbonică nu este toxică şi nu prezintă niciun risc pentru sănătatea omului. Produsul nu are miros, gust sau culoare şi nu lasă niciun fel de urme sau reziduuri care ar putea cauza neplăceri.

Produsul este non toxic, băuturile pot fi consumate în deplină siguranță, vor avea totuși un foarte ușor gust de sifon datorat dioxidului de carbon. Gheața carbonică (gheață uscată) este recomandată pentru șampanie, cocktail-uri și băuturi tari: consumate foarte reci, tăria alcoolului nu se mai simte dar iese în evidență aroma.

Domeniile si aplicatiile in care se foloseşte sunt multiple, de la diferitele ramuri ale industriei (farmaceutică, alimentară ), laboratoare de cercetare si până la efectele speciale pentru evenimente.

Gheață carbonică pentru nuntă

Probabil că citeşti rândurile acestea fiindcă în viitorul apropiat vei fi la rândul tău mireasă ,mire şi doreşti ca ziua nunţii să decurgă perfect, aşa sau cum ti-ai planificat-o cu luni în avans.

Îndrăzneşte să visezi şi să îţi doreşti o nuntă memorabilă!

Principalul moment al nunţii, valsul mirilor, are întotdeauna nevoie de ceva special, care sa îl facă de neuitat pentru cei din jur. Foloseşte efecte speciale la nunta ta pentru a creea o atmosferă unică şi pentru a obţine efectul “WOW!!!”

Gheaţa carbonică conferă un plus de eleganţă dansului şi arată foarte bine atât în poze cat şi pe film. Dacă visaţi la o nuntă de poveste, gheaţa carbonică vă va ajuta sa vă transpuneţi, cu singuranţă, într-un peisaj de basm. Efectul de ceată grea (fum greu) realizat cu gheaţa carbonică creează impresia că mirii plutesc pe nori!

Firma noastră foloseşte echipamente profesionale de ultimă generaţie pentru efectul de fum greu.

Gheața carbonică în băuturi

Gheaţa carbonică creează efecte speciale deosebite atunci când este folosită la prepararea băuturilor. Gheaţa introdusă în paharele de şampanie va da lichidelor un aspect inedit şi vulcanic.

Recipientul va arată că un vulcan efervescent, din care se va ridică un abur interesant. Băutura va avea un gust uşor de sifon, iar tăria alcoolului nu se va mai face simţită la fel de puternic. În băuturi se introduc 1-2 granule de gheaţă carbonică care crează efectul de fum aproximativ 3-4 minute.

responsive

Totul trebuie să fie PERFECT!

Pentru a asigura un eveniment de succes, echipa noastră se angajează în a vă oferi servicii de calitate.

Dacă doriţi să beneficiaţi de aceste efecte magice, vă recomandăm să faceţi o rezervare din timp.

Pentru oferte speciale sau reduceri sunaţi la numerele afişate la contact.